Contact
Address: Rruga 5 Maji, Tirana, Albania,
E-mail: [email protected]
Phone: +355695551191
Virtual tour

MAX VIRTUAL TOUR GALLERY

OLSI CLINIC TATTOO

Tirane

ALTHEA BEAUTY & SPA

Tirane

NATIONAL MUSEUM OF HISTORY

Tirane

EXHIBITION “SHYQYRI SAKO, DUKE PIKTURUAR FILMIN”
EKSPOZITA “ALEKSANDËR MOISIU – NJERIU DHE ARTISTI”

KRYEMINISTRIA, TIRANË

EKSPOZITA “PIETRO & LARISSA QUARONI”

KRYEMINISTRIA, TIRANË

NJË RRUGËTIM I VËSHTIRË
– 20 VJET PAS

KRYEMINISTRIA, TIRANË

TEQEJA E DOLLMES

KRUJË

MANASTIRI I SHËN MËRISË, APOLLONI

APOLLONI

XHAMIA MURADIES

VLORË

XHAMIA ILJAZ BEJ MIHRAHORI

KORCË

XHAMIA E PLUMBIT

BERAT

KISHA E SHËN MËRISË

GJIROKASTËR

KISHA E SHËN MËRISË

VOSKOPOJË

KISHA E SHËN KOLLIT

VOSKOPOJË

KISHA E SHËN KOLLIT

SARANDË

BANESA KADARE

GJIROKASTËR

MUZEU GJON MILI

KORCË

MUZEU ARKEOLOGJIK

BUTRINT

MUZEU ARKEOLOGJIK APOLLONI

APOLLONI

“MUZEU ARKEOLOGJIK” DURRËS

DURRËS

MUZEU KOMBËTAR I ARTIT MESJETAR

KORCE

MUZEU KOMBËTAR ETNOGRAFIK

BERAT

MUZEU IKONOGRAFIK ONUFRI

BERAT

MUZEU ETNOGRAFIK KRUJË

KRUJË

MUZEU KOMBËTAR
GJERGJ KASTRIOT SKËNDERBEU

KRUJË

MUZEU KOMBËTAR
I FOTOGRAFISË MARUBI

SHKODËR

GALERIA KOMBËTARE E ARTEVE

TIRANË

MUZEU KOMBËTAR I PËRGJIMEVE “SHTËPIA ME GJETHE”

TIRANË